Signalisatieplannen opstellen

  1. Om de parking van uw handelszaak of bedrijf goed te organiseren kan u een signalisatieplan van uw parking laten maken. Dan bekijken wij samen met u hoe de parking wordt ingedeeld en in welke richting het verkeer best loopt.

  2. Voor de organisatie van een evenement of bij werkzaamheden op of langs de openbare weg, kan u bij de aanvraag van een signalisatievergunning een signalisatieplan nodig hebben.
    PBVHZ stelt een signalisatieplan voor u op.

Een signalisatieplan laat u direct zien welke en hoeveel verkeersborden u nodig heeft en waar deze correct geplaatst moeten worden.


Wij kunnen dat plan volledig voor u uitwerken of u kunt er voor kiezen dit signalisatieplan samen met ons op te stellen.


Dit plan heeft u nodig voor het aanvragen van een vergunning en zal ook  door de hulpdiensten gebruikt worden gedurende de werken of het evenement en het helpt u een zicht te krijgen welke borden u nodig heeft.

 

Contacteer ons voor meer info of een offerte op maat.

Alle signalisatieplannen worden opgesteld volgens de behoefte van de klant en volgens de Belgische wegcode. Een plan afgeleverd door PBVHZ is een richtlijn en niet bindend. PBVHZ is niet verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het plan..